Menu

Systemingenjör och projektledare

Polyamp söker nu en Systemingenjör och en Projektledare till Systems Division i Sollentuna. Polyamp kan tänka sig två personer med en blandning av nedanstående arbetskompetenser. Med tanke på tjänsternas karaktär är det ett krav att vara svensk medborgare. Ansökan skall vara skriven på svenska.

Polyamps marinmilitära division skapar fartygs- och sensorsystem för minimering och kontroll av militära fartygs utstrålade elektromagnetiska signaturer under vattnet. Teknikområdet syftar till att fartyg och ubåtar skall kunna röra sig i sitt operationsområde och med hjälp av våra system undgå upptäckt av spanings- och vapensystem placerade under vattnet.

uep signature

Systemdesign och projektledning sker i Sollentuna och produktion av delsystem och komponenter sker från vår enhet i Åtvidaberg, där vi även tillverkar och säljer strömförsörningsenheter och tillverkar främst DC/DC omvandlare.

Vi marknadsför oss just nu i Europa, USA, Indien, Sydostasien och Sydamerika där vi har befintliga och framtida projekt, vilket innebär några resor per år beroende på fasen i de olika projekten.

Jag vill veta mer om tjänsten Systemingenjör

Jag vill veta mer om tjänsten Projektledare

Besökare

Idag 7

Igår 372

Denna vecka 379

Denna månad 8534

Alla 229599

Logga in